Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Vrtačky

milan milan

Přidáno: včera, 13:44

Nedoporučuje produkt
  • velikost
  • maly vykon.Vreteno hrka az moc zrejme neni ulozeno na lozisku

vrtacku sem vratil jeji kvalita a vykon je srovnatelna s podstatne levnejsimi okolo 500-600 korun.zrejme to ani nevyrabi Bosch

Metabo SBE 550

Metabo SBE 550

Ověřený zákazník Obchody24.cz vladyk

Zakoupeno v Obchody24.cz

• univerzálnost
  • výrobce
  • cena
  • příslušenství (adaptér na bity nelze najít u prodejce)

rozsah sklíčidla
regulace otáček
možnost příklepu
skladnost+kufr

Sharks SH 1010

Sharks SH 1010

hobby hobby

Přidáno: 14. května 2012

(naposledy upraveno 14. května 2012)

• silný příklep
  • dvourychlostní
  • sklíčidlo
  • těžko říct

další z řady povedených vrtaček Sharks. u této bych vyzdvihl silný příklep, přídavnou rukojeť, možnost obou chodů, zarážka pro nastavení hloubky vrtání. otáčky až 3000/min, sklíčidlo až 13 mm. super cena!

Ověřený zákazník Melichar CZ Pavel

Doporučuje produkt

Maximální spokojenost s vrtačkou.

Bosch PSB 600 RE

Bosch PSB 600 RE

Ověřený zákazník KASA.cz Anonym

Přidáno: 13. května 2012

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • za málo peněz docela dost muziky

spokojenost

Skil 6002AA

Skil 6002AA

Ověřený zákazník Rucni-Naradi.cz Viktor

Přidáno: 13. května 2012

• -Malá a lehká.
  • -Ideální jako náhrada akušroubováku, pokud Vám nevadí kabel a pro méně náročné vrtání do měkčích materiálů, nebo ve vyšších polohách u stropu - neupadne Vám váhou vrtačky ruka.
  • - plochá zástrčka - zastrčíte i do plochých zásuvek v rozdvojkách (to může být pro někoho nevýhoda protože při zatáhnutí Vám snáz vypadne z prodlužovačky, řeším to uzlem okolo zásuvky na prodlužovačce).
  • za tu cenu nemám nic proti, ale potěšila by mě pogumovaná rukojeť.

Koupil bych ji znovu.

Ověřený zákazník Rucni-Naradi.cz willi

Přidáno: 12. května 2012

• snadné ovládání,lehký,příjemná práce
  • utahování vrtáku

za slušný peníz, vcelku dobrá věc do domácnosti

Ferm FPD-13/500

Ferm FPD-13/500

Ověřený zákazník Drobné nářadí Anonym

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v Drobné nářadí

Doporučuje produkt
  • Je to levnější vrtačka,ale chodí dobře.
  • nic.

Doporučuji pro kutily.

Ověřený zákazník Boukal Anonym

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v Boukal

Doporučuje produkt
  • Kvalitní český výrobek, splňuje přesně to, co potřebuju.

Tuto vrtačku jsem si vybral, protože splňuje přesně to, co potřebuju. Hledal jsem univerzální vrtačku do bytu na běžnou "údržbu", tj. občasné vrtání do kovu, dřeva či cihly a případné použití jako šroubováku. Pro toto použití je podle mě ideální.

Ověřený zákazník Rucni-Naradi.cz Ivoš

Přidáno: 10. května 2012

(naposledy upraveno 10. května 2012)

Doporučuje produkt
  • Velmi nízká hmotnost a vzhledem k hmotnosti vysoký výkon.
  • Výborná nejen pro vrtání, ale také pro šroubování.
  • Dobrá regulace otáček.
  • Vynikající kovové rychloupínací sklíčidlo.
  • Dobře se při práci drží v ruce.
  • Snadno lze zapnout příklep (příliš lehká aretace přepínače).

Zpracování vrtačky je na velmi dobré úrovni.
S vrtačkou se především vzhledem k hmotnosti dobře pracuje. Pouze je třeba dávat pozor na nechtěné zapnutí příklepu při vrtání do dřeva nebo oceli.

Ověřený zákazník Elektro garden Anonym

Přidáno: 5. května 2012

Zakoupeno v Elektro garden

Doporučuje produkt
  • v balení detektor elektroinstalace, který je vcelku spolehlivý a několik vrtáků
  • samosvorné rychlosklíčidlo mě osobně příliš nenadchlo

slušný výkon za tu cenu, pro kutily, kteří příležitostně potřebují udělat sem-tam díru plně dostačující

DeWALT DWD 024

DeWALT DWD 024

Ověřený zákazník Profi-technika.cz Camel

Přidáno: 2. května 2012

Zakoupeno v Profi-technika.cz

Doporučuje produkt
  • super kvalita a propracovanost DeWALT
  • výborná cena

Obchod s perfektními službami, výrobek je prostě DeWALT - překvapí propracovaností a výkonem. Na to, že je to nejnižší řada je velice výkonný a srovnatelný s papírově silnějšími "noname". Doporučuji

Ověřený zákazník Melichar CZ Jan

Přidáno: 2. května 2012

• Léty osvědčená značka

Velmi dobrý pomocník v domácnosti za dobrý peníze

Ověřený zákazník Melichar CZ Miloslav Rychtera

Zakoupeno v KASA.cz

Kvalitni vrtačka !

Bosch GSB 16 RE

Bosch GSB 16 RE

Ověřený zákazník BERGER NÁŘADÍ Stejskal P.

Přidáno: 29. dubna 2012

• příklep
  • odsávání prachu při vrtání
  • praktický kufřík na ukládání vrtačky a příslušenství v ceně
  • při vrtání s příklepem se uvolňuje sklíčidlo

Pro moje kutilské a vylepšovatelské potřeby naprosto dostačující rozměrově malá, lehká a dostatečně výkonná vrtačka. Za velmi praktickou považuji odsávačku prachu, která zároveň slouží jako mechanický doraz hloubky vrtání. Odsávačka lze jednoduše nasadit i sejmout, takže pokud není potřeba stačí ji sundat aby nepřekážela. Součástí dodávky i pomocná rukojeť, použitelná jak bez odsávacího nástavce, tak i s ním.
Celkový dobrý dojem trochu kazí sklíčidlo, které se po krátké době vrtání s příklepem samovolně povoluje. Nezbývá, než přerušit vrtání, sklíčidlo utáhnout a pak na chvíli zase vrtat. Nevím, zda-li je to necnost všech sklíčidel tohoto typu nebo jen toho mého, ale nikdy se mi sklíčidlo nepodařilo utáhnout tak, aby se při vrtání s příklepem po čase neuvolnilo. Vzhledem k příležitostnému využití vrtání s příklepem jsem ochotný tuto necnost přejít, ale při častějším používání by to už mohlo vadit.

Ověřený zákazník Ekoinstop.cz KLuK

• odsávání prachu při vrtání
  • praktický kufřík na ukládání vrtačky a příslušenství v ceně
  • při vrtání s příklepem se uvolňuje sklíčidlo

Narex EVP 13 G-2H3

Ověřený zákazník Boukal zb.

Přidáno: 26. dubna 2012

Zakoupeno v Boukal

• - kvalita
  • - cena
  • - Narex
  • nic

Tradiční kvalita Narex a ve verzi G velmi silná (zvlášť se ocení při míchání lepidla)

Black & Decker KR554CRESK

Black & Decker KR554CRESK

Libor 79 Libor 79

Přidáno: 20. dubna 2012

(naposledy upraveno 1. května 2012)

• Kvalita provedení
  • Značka (v hobby třídě snad dobrá)
  • Dílenské zpracování (plasty jako vždy u B&D perfektní, kovové sklíčidlo taktéž dobré)
  • Rychloupínací sklíčidlo
  • Délka kabelu 3 metry
  • Rozumný výkon
  • Dobře řešené přepínání příklep/bez příklepu a P/L chodu
  • Pěkný a účelný kufr
  • Regulace otáček jen pomocí spínače (osobně mi to příliš nevadí, k míchání a vrtání, např. do hliníku, ji používat nebudu)

Vrtačku mám zatím krátce (koupena v akci za 990,- Kč), nemohu tedy posoudit její životnost. Provedení je již na pohled zdařilé, vrtačka se velmi dobře drží v ruce a bude se s ní zřejmě i dobře pracovat. Oceňuji především rychloupínací kovové sklíčidlo. Vlastním ještě i vrtačku Ferm 500 W, která mi výborně slouží již cca 14 let a je snad nezničitelná (rozhodně jsem ji za ty roky nešetřil) a pak vrtačku z Tesca 850 W (původní šedá řada nářadí), která je taktéž výborná a dobře mi slouží cca 5 let. Obě mají ale jen klasické sklíčidlo, takže jsem nyní pořídil i vrtačku B&D s rychloupínacím (kdo má pořád hledat kličku a zdržovat se s pracným utahováním sklíčidla). U vrtačky Ferm dochází často k nechtěnému zapnutí příklepu a u vrtačky Tesco zase k něchtěné změně P/L chodu, takže oceňuji odlišné řešení těchto přepínačů u vrtačky B&D. Mimo to vlastním i AKU vrtačku/šroubovák Tesco (taktéž šedá řada), která je též výborná. Potřeboval jsem ale trochu silnější stroj na vrtání, zejména s možností rychlé výměny vrtáků, snad se mi tento nový stroj od B&D osvědčí. Na vrtání do betonu a těžší práce mám vrtací kladivo, takže tento typ s příkonem 550 W byl pro mé účely nejvhodnější.

Zobrazuji 1 - 20 ze 388 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...20