Nejnovější recenze ze sekce Vrtačky
mam rada naradi parkside, ale tady nevim, co napsat, pri vrtani vrtacka probleskuje a trochu smrdi, tak nevim, jestli ji vratit hned nebo jestli je OK, ale uz jsem reklamovala a bez problemu, takze doporucuji i s timto zjistenim
- Za tu cenu je to prostě dobrý výrobek.
- Trošku slabší svěrák
Myslím , že za ty peníze je to fakt dobrý, a musí se k tomu tak přistupovat, není to na profesionální použití. Zkoušel jsem vrtat dřevo,železo a prostě dobré
- vrtačka splnila mé očekávání
Fieldmann FDV 200501-E
Registrovaný uživatel
Přidáno: 27. února 2024
(naposledy upraveno 27. února 2024)
Zakoupeno v MALL.CZ
lehká vrtačka
- vynikající
- návod k užívání je příliš lakonický vzhledem k možnostem vrtačky a sklíčidla. Pro mě to je nové a ne snadno jsem se s variabilitou užití sžíval.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s naší příklepovou vrtačkou Bosch GSB 13 RE Professional spokojen.
Pokud byste potřeboval poradit nebo měl jakýkoliv dotaz ohledně našeho produktu, můžete využít naši zákaznickou podporu.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Mám produkt od čtvrtka,ještě nebyl v zápřahu.
- lehké ovládání, kvalitní návod na použití
- dle očekávání
Bosch UniversalImpact 700 0.603.131.020
Přidáno: 19. února 2024
(naposledy upraveno 16. března 2024)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
- Funguje
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše vrtačka Bosch UniversalImpact 700 líbí a že jste s ní spokojen.
Ať Vám s ní jde práce od ruky!
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Kvalitní provedení. Leví praví chod . Nastavitelné otáčky. Kovové pouzdro.
Při silném tlačení prokluzuje vrták.
S příklepem slušná vrtačka.
Snadné použítí
- silná vrtačka
Vrtacka s dobrou regulaci a mizernym navodem, ktery tvrdi, ze priklep ma 45000 kmitu. Cert vi k cemu to pani, co to psala, pouzivala. Plastove telo nedrzidobre ve stojanu, ale sklicidlo je, zda se, kvalitni. Rozhodne ne pro profi pouziti.
Při chodu motoru trochu chrastí. Zkusil jsem zatím jen zkušební vrtání do dřeva - sukovák průměr 34. Bez problémů.
- vše ok
vše ok
Příznivá cena.
- nižší cena za kvalitní výrobek
Produkt mám jen krátce /týden/ a jsem s ním spokojen..
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »