Nejnovější recenze ze sekce Vrtačky
- Funkcni
- Kvalitní hobby vrtačka.
- příklep,dvě rychlosti,regulace otáček, zpětný chod
Vrtačku jsem koupil otci a tak už máme dvě. Spokojenost.
- jednoduchý, cenově dostupný stroj s přiměřenou tuhostí
- zatím opravdu velmi hladký chod vřetene
- otáčky řazením řemenic, ale s tím jsem do ní šel.
Dobrá, stabilní vrtačka pro malou mechanickou dílnu. Tuhý sloup, vřeteno neháže, výkon dostačující. Mám na ní i křížový svěrák a tak nahradí i malou frézku (v přiměřeném rozsahu, ne úplně). Časem možná doplním o elektronickou regulaci otáček, ale zatím si vystačím s "přehazováním řemenů"
- Pro mé potřeby ideálně vybavená a plně dostačující vrtačka
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, když Vám naše stolní vrtačka Bosch skvěle slouží a splňuje Vaše požadavky.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Stačí mě slabá a malá vrtačka -dřív jsem měl EVP 13 C 2 .. ,ještě dřív EV 513 D . Ještě mám obě a fungují ,ale mají naběháno dost.
- Na horší věci používám EV 16 K S abych tu 13 neoddělal.
- Oprava vrtačky by byla dražší než koupě nové. Zatím ještě.
- Drahé náhradní díly -nesmysl opravovat starší . A ekologům to nevadí ----- pokrytci !!!!!!! Leží ,nebo co dělají.
Pošlete mi tento dotazník za rok a pak Vám mohu sdělit úroveň mé spokojenosti a zkušenosti z použití.
- Je lehká
zboží bylo předáno zákazníkovi a zatím je spokojenost
ZATÍM VŠE OK
- objednání z domova
- Zatím dobré, vrtačku mám jen krátce.
- výborný poměr cena/výkon
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Věříme, že po odzkoušení jste s vrtačkou spokojen.
DOCELASEMI NEVEDLO ZALATIT JE TODSTISLOŽTÉ
- Úžasná cena
Alza slibuje jiný termín doručení než skutečně dodá
Potřebuji lehkou výkonnou příklepovou elektrickou vrtačku. Značka Bosch splňuje vše co očekávám
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Věříme, že jste s elektrickou vrtačkou spokojen a jsme rádi, že splňuje vše, co očekáváte.
dobrá vrtačka, zatím spokojenost
- zelená barva
- Vertikální pohyb vřetene zadrhává, nutno nejprve promazat a vyčistit.Příšerná regulace otáček, hlučná. Používal jsem kvůli tomu jen minimálně, stejně odešla v záruční době. Nyní čekám už 4 týden na vrácení peněz. Lidl shop je příšerný podnik...
Nechápu pozitivní recenze, za stejné peníze je mnohem lepší vrtačka s řemenem, regulace otáček je naprosto nevyhovující a nebezpečná. Motor při zátěži skoro zastaví a pak rázem zabere, výborně zlomí vrták...
- Kvalitní výrobek.
- Funguje tak, jak jsem očekával.
- Součástí je i plastový kufřík, kam se vyjde i sada vrtáků.
- Docela dlouhý kabel do zásuvky.
Kvalitní výrobek, pro moje potřeby zcela dostatečný. Předpokládám, že i dlouho vydrží.
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaše hvězdičky. Věříme, že Vám Bosch GSB 16 RE vrtačka příklepová splnila vaše očekávání.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
vrtačka vypadá dobřě,příklep jsem zatím nevyzkoušel.za ty peníze na občasné vrtání mi přijde jako dost dobrý produkt
plus : výkonná, ergonomicky dobře udělaná, dobře přesná (rotor a upínací hlava dobře vystředěná)
minus: poněkud větší hmotnost při ovládání jednou rukou
doporučení/návrh: místo upínací hlavy na kličku instalovat sklíčidlo utahované rukou
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »