Nejnovější recenze ze sekce Vrtačky
funkční
robustní stojan
dobrá cena
Zatím jsem zkoušel vrtačku naprázdno. Vypadá, že bude dobrá. Jako největší výhodu pro mne je možnost podržet při upínání vrtáku hřídel vrtačky klíčem. Vidím to jako výhodu proti ostatním vrtačkám hlavně při upínání větších průměrů vrtáků.
- výkon
Přece jenom je na vrtačce vidět, že je to pouze hobby.
Práce s ní je poněkud složitější a ne tak přesná.
dostupna cena
- výkon
- poměr cena-výkon
trochu sem se bál, že to bude hračka, ale udělal jsem s ní komplet celou střechu a furt je naživu..poměr cena výkon luxusní
Celkové zpracování,výkon,
- silný motor
zatím nám nic nepřišlo je to zaplacené a nikde nic ,,snad tento týden to dovezou když mají reklamy v televizi.......jelínkoví
- sklíčidlo ba kličku
- velmi tichá
- Za tu cenu dobrá sem tam něco navrtat pro všechny typy kutilů kteřý nemají těžkou ruku.
- Asi se brzo opotřebují uhlíky ale to nevadí v balení jsou náhradní.
doporučuji
- zatím jsem nepoužil
Výhodou vrtačky je, že má silný elektromotor, který snese velké zatížení.
- Chybí jeden z aretačních šroubů, pracovní plocha je po dotažení objímky na sloupku odkloněna směrem k pracovníkovi bez možnosti nastavení. Nastavení v kolmém směru je obtížné, protože se při dotahování aretace snaží naklánět ve směru dotahování. Na dodaném kusu byl silně poškrábaný lak.
- Málo tuhé uchycení elektromotoru.
Vzhledem k ceně jsem neočekával profesionální zařízení, ale tohle už je hodně "hračkoidní".
Ještě jsem s vrtačkou nepracoval
- Kvalitní zpracování a ovládání, což se u této značky očekává. Výborné sklíčidlo pro utažení jednou rukou.
- Trochu vyšší hmotnost, ale má to kovovou převodovku, tak je to pochopitelné, pro vrtání s příklepem je to i výhoda. Vyrobeno v rusku :-(
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme velmi potěšeni, že se Vám produkt příklepové vrtačky Bosch líbí a přejeme Vám, abyste si jej i nadále užívali. Nezáleží na tom, kde se stroj sestavuje, technologie výroby a montáže je originál Bosch a jednotlivé komponenty se vyrábějí po celém světě.
Následně se vrtačka někde složí. Proto není rozdíl v tom, kde se smontuje.
Jestli se výroba přesune do jiného státu, vrtačka zůstane zcela stejná.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Koupil jsem si vrtačku po dlouhém vybírání. Upřednostnil jsem plynulou změnu otáček. Bohužel páka na změnu otáček je velmi krátká, navíc "schovaná" za držákem ochrany proti zranění. Udělal jsem si páku novou, minimálně třikrát delší a s tou již jdou otáčky měnit mnohem lépe.
Pracuje dobře.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »